Yaşam

Genç girişimci Mert Tutak, Karkas çiftliğinin başarısının sırlarını paylaştı

24 yıldır et üretimi yapan Tutak ailesi, branşında öncü olmaya devam ediyor.

Ailenin son temsilcisi olan genç girişimci Mert Tutak, babalık mesleğine getirdiği yeniliklerle dikkat çekiyor.

“İnşa ettiği çiftlikte ne yok…”

Genç girişimci Tutak, kurduğu karkas çiftliği ile adından söz ettiriyor. Öyle ki Tutak, dana eti, kuzu eti, dana iliği suyu, aromalı ilik suyu, pişmeye hazır gurme kebapları, peynir çeşitleri ve tereyağı ile sofralara lezzet katıyor.

Özenli paketlemesi ile müşterilerinden tam not alan firma, kendi yemlerini üretmekte ve ürün yelpazesini her zaman genişletmektedir.

Aile mesleğini daha da ileriye taşımaya devam eden Mert Tutak, karkas çiftliğinin yanına entegre bir tesis kurdu. Etler bu tesiste hijyen kurallarına dikkat edilerek parçalanmakta ve paketlenmektedir. Daha sonra müşterilere teslim edilir.

“Sektördeki boşlukları tespit ediyor: Yılın 3. çeyreğinde kârını artırdı”

Bu yöntemin amacı online kanallar üzerinden et satışı yapmak ve pazarlamaktır. Son olarak kendi çiftliğinde özenle yetiştirdiği etleri satan genç girişimci Tutak, başarısının sırrına dair detayları paylaştı.

Tutak, markasının son dönemde yoğun talep gördüğünü ve departmandaki boşlukları tespit ederek bu markaya yatırım yaptığını söyledi. Şirketinin yılın üçüncü çeyreğinde kârını artırdığını sözlerine ekleyen Mert Tutak, yeni yatırımlara göz kırptığını vurguladı.

kartepeajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu